Zoeken

Maak hier uw keuze

Poespas

Wie zijn wij?

Poespas.com is een online winkel in nieuw ontworpen merkkleding en aanverwante verzorgings artikelen voor baby’s, kinderen en volwassenen, in de maatgroepen 44 prematuur tot en met L voor volwassenen. Poespas.com is een dochteronderneming van M.L.A. B.V.
M.L.A. B.V. is leverancier en importeur voor gerenommeerde kleding ketens in Europa en gespecialiseerd in baby- en kinderkleding, ondermode, nachtmode en vrijetijdskleding. Poespas.com probeert een zo creatief en uniek maar ook praktisch en veilig pakket aan te bieden met in gedachten; de leefwereld van een baby van 0 tot 1 jaar en haar omgeving zoals haar broertjes, zusjes, mama's, papa's, oma's en opa's.

Waar staan we voor?

Poespas.com staat voor een verantwoord product geproduceerd met de kennis en knowhow van vele jaren ervaring kleding maken, een wisselend aanbod collecties van goede kwaliteit, een betrouwbare service en afhandeling te kunnen bieden. Vooral zonder veel poespas een eerlijke prijs, geen kostprijsverhogende extra's, maar direct en duidelijk.

Wat is ons streven?

Een leuk en creatief product maken in een omgeving waar u een goed product kan verwachten en wij en onze producenten in een fijn en werkbare omgeving geïnspireerd kunnen blijven.

Poespas - Babykleertjes, is een initiatief van M.L.A. B.V.

Elferinksweg 10  7586 BM Overdinkel  Nederland  Telefoon +31 (0)53 538 21 26  info@poespas.com