Zoeken

Maak hier uw keuze

Betaalmethoden

Poespas.com wil dat u veilig en met plezier kunt winkelen. Daarom gebruiken zij alleen betaalsystemen die qua internettechnologie het meest actueel en vertrouwd zijn. Op deze pagina vindt u al onze mogelijke betaalwijzen.

Veilig betalen

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Poespas.com worden gelezen of anderszins worden achterhaald. Onderstaand vindt u stapsgewijs hoe het betalingstraject verloopt.

Betalingstraject

U heeft een keuze gemaakt voor een bepaald product op onze site en u heeft uw adres- en bezorggegevens ingevuld. Op uw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de gewenste betaalwijze:

Online betalen
Indien u kiest voor een online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking uw betaling direct bij ons binnen en kunnen wij uw bestelling meteen in behandeling nemen.

Transacties met creditcard worden secure afgehandeld, voor de afhandeling van deze transacties maken wij gebruik van de internetkassa van Buckaroo. U kunt een beveiligde website herkennen aan het slotje onderin je scherm tijdens het betalen. Wij bieden je de volgende online betaalmethodes:

- iDEAL, online betalen via Rabobank, ABNAMRO, ASNbank, Friesland, ING, SNS, Triodos,Lanschot
- creditcard; wij accepteren EuroCard/MasterCard, Visa, American Express en Diners Club

Offline betalen
Bij een offline betaalmethode kan het enige werkdagen duren voordat wij uw betaling ontvangen. Omdat uw bestelling pas in behandeling wordt genomen op het moment dat wij uw betaling ontvangen hebben, dient U rekening te houden met een langere levertijd. U kunt kiezen uit de volgende offline betaalmethodes:

- overboeking via Nederlandse bank- of girorekening

Onze servicepartner Buckaroo

Wanneer u kiest voor creditcard, wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Buckaroo geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection).
U herkent een beveiligde verbinding aan het slotje onderin uw scherm. Op dat moment word u doorgeschakeld van de website van Poespas.com naar het betalingssysteem Buckaroo. Zodra Buckaroo uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij een akkoord binnen en zullen wij uw bestelling verwerken.

Bestelling bevestiging per e-mail

Elk afgeronde bestel opdracht wordt uiteindelijk per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat u uw e-mailadres correct op de website ingeeft.
De bestelling bevestiging per e-mail is geen betalingsbewijs, maar geeft aan dat de bestel procedure succesvol is afgerond en dat wij uw bestelling hebben ontvangen. Poespas.com is gerechtigd om bestellingen te weigeren dan wel aanvullende informatie op te vragen.

Afterpay

AfterPay voert voor Poespas.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij poespas.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Poespas - Babykleertjes, is een initiatief van M.L.A. B.V.

Elferinksweg 10  7586 BM Overdinkel  Nederland  Telefoon +31 (0)53 538 21 26  info@poespas.com